Vlaams Brabant

De kou zal op ons geen vat krijgen.

Met weer en wind ben jij buiten te vinden, een buitje laat jou niet tegen houden. Ik ben zelf niet zo'n sporter, maar in de natuur bezig zijn met een man is voor mij het ultieme genot. Zelfs achter in de tuin vind ik heerlijk, de schuur kan ook mocht het heel koud zijn. Heerlijk om elkaar op te warmen door dicht tegen elkaar aan gedrukt te staan, onze naakte lichamen die elkaar strelen. Zeker weten dat de kou ons niets meer doet.

MilenaCox (48)


Geen eisen, alleen maar zin in seks.

Niet echt eisen waar een man aan zou behoren te voldoen, zelf ben ik hier voor de seks en het zou wel fijn zijn als dat voor jou ook zo is. Praten doe ik wel met vriendinnen, daar heb ik dit niet voor nodig. Ik mag graag buiten genieten of in de auto genomen worden. Ik weet niet wat jij graag wilt, maar sta open voor veel.

Buitenbendje (54)lat relatie uit Aarschot


Zin in meer dan standaard?

U houd niet alleen van de standaard dingen. U vind het spannend om mij vast te binden, en te blinddoeken. U wilt zelf ook vastgebonden worden. Experimenteren en speeltjes is ook waar u van houd.

2tegelijk (56)single uit Vilvoorde


Nudiste wil lekker in de openlucht sexen

In het weekend ga ik graag de natuur in, trek al mijn uit en loop dan naakt door het bos. Ga je met mee? Dan gaan we onderweg lekker met elkaar sexen.

Florine88 (29)in een relatie uit Gelrode


Oproepjes

Zoek jij een vrouw,man of stel voor buitenseks

dan kan je hier een oproepje plaatsen

 

Wanneer u een oproepje plaatst vergeet niet uw

contactgegevens,en woonplaats of regio te vermelden in uw oproepje.


Klik hier om een tekst te typen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.